DIGITAL GAME PROPER RELATIONSHIPS: ONLINE AND OFFLINE

Eyl

5th LTT in POLAND/ BILGORAJ “Understanding Victim’s Situation through self esteem”

in Regionalne Centrum Edukacji Zadowodowej W Bilgoraj

Eyl

Bu yıl emekli olan okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Nurcan SOLAK, Nihal BASMACI ve Tarih öğretmeni İnci Berk'e okul müdürümüz Osman ÇAKIROĞLU tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Okulumuzda idareci olarak görev yapmış olan İbrahim Taylan GÜZEL ve Muhammet ÇAMUR'a plaket ve çiçek takdim edildi.

Öğretmenlerimize, okulumuza kattığı değer ve eğitim öğretime verdiği emekler için teşekkür eder, sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik dileriz.

Tem

2023 LGS SONUÇLARINA GÖRE NEVZAT KARALP ANADOLU LİSESİ’NE YERLEŞEN SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ VE DEĞERLİ VELİLERİMİZ;

Öncelikle Nevzat Karalp Anadolu Lisesi'ne yerleşme başarısı gösterdiğiniz için sizi kutluyor, Nevzat Karalp Anadolu Lisesi ailesine hoşgeldiniz diyoruz.

Tem

Okul formalarımızı okul kantininden de temin edebilirsiniz.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Hatice DEDEHAYIR’ın danışmanlığında Polonya,Gürcistan, Romanya, Ürdün ve Türkiye’den toplam 10 katılımcı okul ile yürütülen “Your New World - Book Club” etwinning projemiz sona ermiştir. Proje kapsamında 8 öğrencimiz, ortak okullarımızdaki farklı yaş gruplarındaki öğrencilerle birlikte Web 2.0 araç kullanım becerilerini geliştirmiş, küçük yaş gruplarındaki katılımcılara kitap okuma sevgisini dijital dünyaya taşıyarak örnek olmuş, kültürler arası etkileşimde bulunarak İngilizce dilini etkin bir şekilde kullanma fırsatı bulmuşlardır.

Haz