Ara

Öğrencilerimizin proje kapsamında hazırladığı ürünleri sergiledik.

Ara

Denizli İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Emre Çalışkan okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz ve çalışmalarımız hakkında bilgi aldı, öğretmenler odasında bizlerle sohbet etti. Okulumuzun 12-A ve 12-B sınıflarını gezen Dr. Emre Çalışkan istek ve ihtiyaçlarımız hususunda notlar alarak ziyaretini sonlandırdı.

Ara

Proje kapsamında  sınıflarımızda "Bilen Oturur" etkinliği yapıldı. Sınıflarımızdaki bir panoyu bu projeye ayırarak çeşitli dökümanları panolarda paylaştık.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimize itfaiye eğitimi verildi.

Kas

AFAD Denizli şubesi tarafından öğretmenlere yönelik acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi.. Daha sonra tüm okulun katılımı ile yangın tatbikatı yapıldı.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Sevgi, Saygı, Şükran ve Minnetle Anıyoruz. Sonsuza Dek Kalbimizde Yaşayacaksın!

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okuyan Denizli Projesinde kapsamında okulumuzda "Aileler Okuyor" etkinliği yapılmıştır.

Ekm

DIGITAL GAME PROPER RELATIONSHIPS: ONLINE AND OFFLINE