DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Nevzat Karalp Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Ayşe KARABİL'in kurucusu olduğu 1 yabancı, 9 Türk ortaklı "Plant Your Future" adlı eTwinning projesi kabul edilmiş olup 2. dönem başlanacaktır.

Ock

Öğretmenlerimiz online derslerinde öğrencilerimizde farkındalık yaratmak amacıyla nasıl güvenli bir internet kullanıcısı olunur ve e-güvenlik ile ilgili video izlettiler.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Seval İLMEN'in yürüttüğü eTwinning projesi "Delegates Of Water" proje ekibinin hazırlamış olduğu final ürünü ile proje sonlandırılıyor. Öğretmenimizin ve öğrencilerimizin gayretli çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

YKS'ye hazırlanan öğrenciler için çevrimiçi deneme sınavlarının ilki 30 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 2 Oturum halinde yapılacak sınav sonunda her öğrenciye karne verilecek. Karnede Türkiye, il ve ilçe sıralaması da yer alacak.

Şbt

Okulumuzda 11/E sınıfının başlattığı daha sonra Avrupa ortaklarıyla e twinning projesine dönüştürülen (Delegates of Water / Su Elçileri) Şubat-Nisan ayları arasında yürütülmeye başlamıştır.

Şbt

Okulumuz yürüttüğü e-güvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European School Net' in değerlendirme kriteri doğrultusunda güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan "eSafety (Elektronik Güvenlik) bronze etiketini almaya hak kazanmıştır.

Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

12.08.2016 tarihinde 12. Sınıflara yapılan deneme sınavı cevap anahtarı