Mrt

Öğrencimiz Zehra Seren NASUHBEYOĞLU, Merkezefendi İlçe Müftülüğünün düzenlediği "Çanakkale Ruhu" adlı resim yarışmasında birinci olmuştur. Öğrencimizi ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nevin Yatağan EREN tebrik ederiz.

Mrt

Öğrencimiz Ege KEMER, Okul Sporları Genç Erkek-A Atıcılık (Tüfek) branşında Denizli üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Tarkan OĞUZ tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan şanlı ecdadımızı ve bugüne kadar ülkemiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad mekânları cennet olsun. Bu güzel, anlamlı ve duygu dolu programı hazırlayan öğretmenlerimizi ve programda görev alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni İbrahim SÜZÜK, velilerimize  "Etkili Ebeveynlik Becerilerini Geliştirme" konusunda bilgilendirme semineri verdi.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni İbrahim SÜZÜK, velilerimize  "Akran Zorbalığı" konusunda bilgilendirme semineri verdi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü kapsamında okulumuz Edebiyat Öğretmenimiz Azize Şenay İZMİRLİ'nin hazırladığı program öğretmen ve öğrencilere sunuldu. Programda görev alan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Hatice DEDEHAYIR’ın kuruculuğunu yaptığı Gürcistan, Romanya, Moldova ve Türkiye’den toplam 15 katılımcı okul ile yürütülen “CultureWell” etwinning projemiz harika bir Öğretmen Webinarı ile başlamıştır. Proje kapsamında 9 öğrencimiz, ortak okullarımızdaki farklı yaş gruplarındaki öğrencilerle birlikte farklı ülkelerin well-being(iyi oluş) hallerini hem kültürel hem de dilsel alanda inceleyecek, farklı Mindfulness teknikleri uygulayacak, yabancı dil öğrenmeyi eğlenceli hale getirerek kültürlerin benzerliğini deneyimleyecek ve yeni dostluklara yelken açacaktır.

Mrt

Okullar Arası Basketbol finallerinde il üçüncüsü olarak kupa ve madalyalarımızı aldık. Takım oyuncularını ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ali İhsan ATÇALIOĞLU'nu başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinden Türkan Sözbilen'in kurup yönettiği 'Literary and Artistic Works about Nature in Audio Books' adlı e-twinning projemizde öğrencilerimiz Ocak ayından beri büyük bir zevkle çalışmaya devam ediyorlar. Dolu dolu planlanmış olan projemizde öğrencilerimiz şu ana kadar işbirlikçi web 2 araçlarını kullanarak  şu ana kadar Canva aracında Takvim Oluşturma, Canva'da fotoğraf albümü, Story Jumper  aracında Doğa hakkında yazılan en güzel sözleri bir araya getirerek kitap oluşturma, Google Belgeler aracı ile Ortak şiir yazma gibi çalışmaları başarıyla tamamladılar. Sözleri seslendirdiler. Aynı zamanda uluslararası ekipler ile bir şiir yazdılar. Bütün proje öğretmen ve öğrencilerinin katıldıkları toplantıda kendilerini tanıttılar. Farklı ülkelerden arkadaşlar edinip birlikte çalışmalar yaparak İngilizce dil kullanım becerilerini de geliştirdiler. Mayısa kadar devam edecek olan projede 3 tane daha ortak çalışma ve final ürünü olarak  edebiyat ve doğayla süslenmiş bir e kitap oluşturacaklar. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırladığı "Düzenli Dünya" adlı şiir dinletisi sunuldu. Başta emeği geçen öğretmenlerimiz Derya GÜNTÜRK ve Ayşe Gencer İPLİKÇİ olmak üzere şiir dinletisine katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar İPLİKÇİ hocamız yapay zeka ile ilgili merak edilen konular hakkında bilgiler verdi.

Mrt

"Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022 Okul Eğitimi Akreditasyonu 2023-1-TR01-KA121-SCH-000162364 konsorsiyum üyesi olarak katılacağımız öğrenci grup hareketliliği için veli ve öğrenci hazırlık bilgilendirme toplantılarını gerçekleştirdik. Toplantıda proje tanitımı  hareketlilik detayları, katılımcıların sorumlulukları, seyahat belgeleri ve hazırlık süreci hakkında bilgi verildi.

Mrt

DEGEM Liseler Arası Münazara Turnuvasında takımımız yarı finalde yarışmaya hak kazandı. Tebrikler gençler,  tebrikler Fatrma KOÇBİL ve Fatma SELÇUK hocalarım.

Şbt

Okulumuz öğrencisi Kadriye Ceylin ÖZTÜRK, bilek güreşi branşında sağ kol Denizli birincisi olarak gittiği Aydın'da bölge müsabakalarında ikinci olmuştur. Ordu'da düzenlenecek Türkiye finallerine gitmeyi hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve Antrenörü Tarkan OĞUZ'u tebrik ederiz.

Şbt

Kızlarımız, Genç Kızlar B Grubu voleybol maçlarını namağlup grup birincisi oldular. Çeyrek finaldeyiz. Takımı ve Antrenörüleri Gürcan Akın hocamızı tebrikj ederiz.