Haz

Nevzat Karalp Anadolu Lisesi bir projeye daha imzasını attı. İngilizce öğretmenimiz Türkan Sözbilen’in yürütücülüğünü yaptığı ‘E twinniing Bridge Between Countries’ adlı projemizde öğrencilerimiz biribirlerine ülkelerini tanıtıp farklı kültürler hakkında bilgi edinirlerken, teknoloji ve web 2 araçları kullanımı konusunda kendilerini geliştirme fırsatı buldular ve İtalya, İspanya, Portekiz; Macaristan ve Slovakya’daki yaşıtlarıyla İngilizce konuşma ve yazma becerilerini artırdılar. Proje sürecinde hep birlikte işbirlikçi poster, geleneksel yemeklerin tanıtıldığı bir yemek kitabı ve bir takvim hazırlandı. Final ürünü olarak da her ülkenin en önde gelen özelliklerini konu alan bir seyahat rehberi hazırladılar.

Haz

Okulumuzda düzenlenen bahar şenliği, kermes ve Erasmus+ projelerimizin yaygınlaştırma etkinlikleri yapıldı. Kermesten elde edilen gelirle okul kütüphanemize kitap kazandırılacak bır kısmıda Merkezefendi Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Hatay ilimizde yaptıracağı Anaokulu için harcanacaktır. Ayrıca Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, okul kütüphanemizin açılışını yaptı.

May

Okulumuz öğrencileri e twinning gününü kutladı.  Arkadaslarına e twinninig konusunda bilgi verdi.