T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Nevzat Karalp Anadolu Lisesi

eTwinning Projemizi Yeni Dostluklar ve Güzel Anılarla Tamamladık!

Gürcistan, Romanya, Moldova ve diğer Türk okullarıyla birlikte yürüttüğümüz eTwinning projemizde sona yaklaşmanın hem mutluluğunu hem de hüznünü yaşıyoruz. Projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve kazandığımız deneyimlerle dolu dolu bir süreç geçirdik. İşte bu keyifli yolculuğun kapanışına dair detaylar:

En Sevilen Anlardan Oluşan Final e-Book

Öğrencilerimiz, projemizin en sevdikleri anlarından oluşan bir final e-book hazırladılar. Bu e-book, projemizin unutulmaz anılarını ve öğrencilerimizin en güzel deneyimlerini bir araya getiriyor. Bu kalıcı eser, hem öğrencilerimiz hem de bizler için harika bir hatıra olacak.

Sertifika Törenleri ve Veda Kartları

Projemizi başarıyla tamamlayan öğrencilerimize sertifika törenlerimizi gerçekleştirdik. Her bir öğrenciye katılımları ve emekleri için teşekkür ettik.

Buruk ama Mutlu Bir Veda

Projemizi tamamlarken, bir yandan yeni dostluklar kurmanın ve birlikte başardıklarımızın mutluluğunu yaşarken, diğer yandan bu güzel sürecin sona ermesinin hüznünü hissediyoruz. Ancak, kazandığımız dostluklar ve paylaştığımız anılar bizlerle kalacak.

Bu proje süresince emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ortak okullarımıza teşekkür ediyoruz. eTwinning projemizden kazandığımız deneyimler ve dostluklar, eğitim hayatımız boyunca bizlere ışık tutacak.

06-06-202406-06-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.06.2024 - Güncelleme: 06.06.2024 13:11 - Görüntülenme: 241
  Beğen | 2  kişi beğendi