Dünya Şiir ve Orman Günü...

Okulumuz öğretmenlerinden Türkan Sözbilen'in kuruculuğunu yaptığı 'Literary and Artistic Works about Nature in Audio Books' adli e twinning projemiz kapsaminda öğrencilerimiz 21 Mart'in hem Dünya Şiir Günü hem de Dünya Ormancilik Günü olmasi dolayisiyla 'ağaç' konulu şiirler ile bir program hazirladilar. Çalişmamizda Müzik Öğretmenimiz Adem Bala da baglamasi ile öğrencilerimize eslik etti. Halk kültürumüzün en önemli müzik aletlerinden birisi olan bağlama da uluslararasi bir platformda tanitilmis oldu. Öğretmen ve ogrencilerimize çalişmalarinda basarilar dileriz.

Proje; Doğa teması ile Doğanın bir parçası olarak kendimize ve doğadaki her varlığa saygılı olmayı, onları korumayı; Edebiyat ve Sanat teması ile de estetik, uyum, güzellik  anlayışlarının doğadan geldiğini keşfetmemizi ; çeşitli edebi eserler ile ufuklarımızı  genişletmeyi hedeflemektedir.

Kısacası projemizin hedefi bilinçli farkındalığa sahip bireyler oluşmasına katkıda bulunmaktır.

#denizliilmem #denizliilarge #ulusalajans

Yayın: 17.04.2024 - Güncelleme: 17.04.2024 16:34 - Görüntülenme: 60